Grizman je sebi iskopao grob kada je otišao iz Atletika

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 22:12

"Grizman je sebi iskopao grob kada je otišao iz Atletika"

Rekao je nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida.

Gledali smo danas "El klasiko", Real je savladao Barsu sa 1:3, a mnoge je zaintrigirala činjenica da u startnoj postavi Barselone nema Antoana Grizmana.

Ansu Fati koji je u boljoj formi i bolje se uklapa u koncepciju Ronalda Kumana je bio starter, a Grizman ga je zamenio tek u 81. minutu utakmice.

Bilo je ranije i govora o tome kako Grizmanu ne odgovara pozicija u Barseloni i kako u reprezentaciji Francuske redovno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << asistira i postiže golove, ali ga je Kuman spustio na zemlju nakon njegove pobune.

Ne samo da ga je spustio na zemlju, već ga je i ostavio na klupi.

Jedan od komentara je bio prilično zanimljiv, došao je od strane nekadašnjeg fudbalera Atletiko Madrida koji je igrao za klub od 2008. do 2012. godine, Alvara Domingeza.



"Grizman je sebi iskopao grob kada je otišao iz Atletika"
, napisao je on.

Jasno je da postoji i slabija saradnja sa Mesijem.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.