(POLUVREME) - Pršti na sve strane, ko osvaja bodove na Nou Kampu? (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 16:59

(POLUVREME) - Pršti na sve strane, ko osvaja bodove na "Nou Kampu"? (video)

Odličnih 45 minuta.

Već u prvih osam minuta videli smo dva gola.

Prvo su Madriđani poveli iz prvog šuta u okvir gola na samom meču. Sjajno su kombinovali Zidanovi momci, Benzema se još jednom pokazao kao sjajan asistent a uloga egzekutora pripada Valverdeu.

Urugvajac vara Neta i donosi prednost u 5. minutu meča.

Prednost je trajala svega tri minuta - Fati poravnava na 1:1 u osmom minutu. Španac koristi asistenciju Albe - ovim golom se Fati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upisao u istoriju "El Klasika" kao najmlađi strelac u ovoj istorijskoj utakmici sa 17 godina.

Srušio je rekord legendarnog Raula (18 godina i 95 dana).

Uzbuđenje nije prestajalo, kao da se igrala košarka - timovi su se smenjivali u napadima. Benzema je imao odličnu šansu da donese prednost u 23. minutu, ali šut Francuza je odbranjen. Na drugoj strani, samo minut kasnije, Mesi driblingom vara svoje čuvare, ali Kurtoa sjajno reaguje.

Čekamo petnaestak minuta, a onda sledi nastavak spektakla.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BARSIN TINEJDŽER UŠAO U ISTORIJU: Najmlađi strelac u istoriji El klasika (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Okt.2020

Fudbaler Barselone Ansumane Fati ušao je u istoriju El Klasika, kada je postigao gol na derbiju 7. kola španske Primere.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.