Gotovo, loše vesti za Mitra, Staridž ima novi klub! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, loše vesti za Mitra, Staridž ima novi klub! (foto)

Sve je i ozvaničeno, engleski repezentativac je napustio Liverpul.

Pominjalo se prethodnih dana da bi Danijel Staridž mogao da napusti "Enfild" i preseli se u Italiju ili Španiju, kako su za njegove usluge interesovanje pokazali milanski Inter i Sevilja.

Ipak, bivši fudbaler Sitija i Čelsija će ostati u Engleskoj, kako će do kraja tekuće sezone nositi dres Vest Bromvič Albiona.

VBA je dugo tražio napadača, u vezu sa klubom koji sa klupe predvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Alan Pardju povezivan je i Aleksandar Mitrović, ali na kraju se uprava tima sa "Hotornsa" odlučila za Staridža, kako je Njukasl tražio previše novca za srpskog fudbalera.

Staridž će tako pomoći "Vrećicama" u borbi za opstanak, dok kraj sezone u PL ostalo je još 15 kola, a fudbaler Liverpula će Pardjuu biti na raspolaganju i u FA Kupu, kako Staridž nije branio boje "Redsa" u ovom takmičenju u tekućoj sezoni.

VBA je, interesantno, upravo u pomenutom takmičenju, pre samo nekoliko dana, izbacio Liverpul i plasirao se u 1/8 finala.

.@England striker @DanielSturridge has joined us on loan for the remainder of the season...#WBA https://t.co/3HWkd6zO2x

— West Bromwich Albion (@WBA) 29. јануар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Staridž do kraja sezone u VBA

Izvor: RTS, 30.Jan.2018, 11:15

Fudbaler Liverpula Danijel Staridž igraće do kraja sezone na pozajmici u Vest Bromvič Albionu, saopštio je iz klub iz Birmingema. . Engleski napadač je ove sezone odigrao 14 utakmica u svim takmičenjima za Liverpul i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.