Gotovo! Tako to radi Florentino Perez, Real srušio svetski rekord!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo! Tako to radi Florentino Perez, Real srušio svetski rekord!

Rečeno-učinjeno, mediji u Španiji i Italiji tvrde da su klubovo našli dogovor. Iskreno, nije iznenađenje...

Real Madrid je doveo prvog "Galaktika" ove sezone.

Kako smo i pretpostavljali čim je otišao Zidan, to je kraj i za Kejlora Navasa.

Naime, Real je dogovorio sa Romom transfer Brazilca Alisona Bekera za 75 miliona evra plus bonuse, što je i Roma tražila.

Tako je srušen svetski rekord star 17 godina, kada su golmani u pitanju, početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veka je Juve platio Bufona 60 miliona Parmi.

Recimo i to da je "Mesi među golmanima", kako zovu Alisona Bekera prošle godine bio rezerva Šćešnjom, ove bio standardan, a da u reprezentaciji ima prednost u odnosu na Edersona.

Ponuda je bila suviše dobra da Roma može da odbije, želeo ga je i Liverpul, a on sam je nagovestio transfer uz uveravanja da će sve biti gotovo pre početka Mundijala.

Sada može da se koncentriše na napad na titulu, Roma je napravila sjajan posao, dovela ga je iz Internasionala za 8 miliona evra, zaradiće gotovo deset puta više.

Alison će potpisati šestogodišnji ugovor sa "Los Blankosima".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.