Real se dogovorio sa golmanom!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real se dogovorio sa golmanom!

Daleko od toga da je gotovo, ali veliki korak je napravljen.

Kako večeras javlja "Mundo deportivo", Real Madrid ima dogovor sa golmanom Alisonom Bekerom, čovekom koji je trenutno najtraženiji golman na tržištu.

Navodno je ovaj golman rekao svojim predstavnicima da što pre razreše situaciju oko njegovog transfera, a Real Madrid je trenutno ekipa koja je favorit za njegov potpis pošto je Liverpul odustao od činjenice da mora da plati Romi 80 miliona evra.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Dakle, dogovor oko plate i ostalih uslova sa Realom postoji, šta je naredni korak?

Sada treba da se dogovore Real Madrid i Roma, Madriđani su ponudili 60 miliona evra, ali Roma ne odustaje od njihovih 80.

Ukoliko se dogovore Roma i Real, prvi golman reprezentacije Brazila će potpisati petogodišnji ugovor sa opcijom na još godinu dana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MD: Real se dogovorio sa Alisonom, Roma hoće više para

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018, 00:39

Kako prenosi španski Mundo Deportivo Real Madrid je dogovorio sve detalje ugovora sa golmanom Rome Alisonom, ali problem u realizaciji transfera predstavlja želja rukovodstva Rome za većim obeštećenjem...Alison Beker, 25-godišnji brazilski golman, je prema navodima španskog medija sve rešio sa...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.