MD: Real se dogovorio sa Alisonom, Roma hoće više para

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MD: Real se dogovorio sa Alisonom, Roma hoće više para

Kako prenosi španski Mundo Deportivo Real Madrid je dogovorio sve detalje ugovora sa golmanom Rome Alisonom, ali problem u realizaciji transfera predstavlja želja rukovodstva Rome za većim obeštećenjem.

Alison Beker, 25-godišnji brazilski golman, je prema navodima španskog medija sve rešio sa trostrukim uzastopnim osvajačem Lige šampiona, ali Roma želi da za svog igrača dobije obeštećenje od 80 miliona evra, umesto do sada spominjanih 60.

Real je spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da ponudi 55 miliona evra uz dodatnih pet miliona u bonusima, dok je Roma odredila cenu od 80 miliona i ne planira da odstupi.

GK - Allison Ramses Becker #1 pic.twitter.com/zFE2X1tNaW

Kako se navodi, drugi takmaci za usluge brazilskog golmana, među kojima je prednjačio Liverpul, povukli su se iz trke, a Alisonov agent Ze Marija je dogovorio petogodišnju saradnju svog tima sa Realom.

Alison je rekao da bi želeo da sve bude ugovoreno pre Svetskog prvenstva u Rusiji, ali imajući na umu veliku razliku, deluje da će to biti teško.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.