Gotovo, Borusija i Juve obavili posao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Borusija i Juve obavili posao! (foto)

Otklonjena i poslednja dilema.

Kao što je i najavljeno, Emre Džan se iz Juventusa preselio u Borusiju Dortmund.

On je najpre stigao na pozajmicu do kraja sezone, s tim što su se "Milioneri" obavezali da otkupe njegov ugovor od "Stare dame" narednog leta za 30 miliona evra.

Na leto će bivši igrač Liverpula parafirati ugovor sa klubom sa "Signal Iduna Parka" u trajanju od pet godina.

Nemačkog reprezentativca je ovog leta hteo i Everton, šuškalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se da ga prate i Arsenal i Totenhem, kao i Mančester junajted, na kraju je ostao veran Liverpulu, odbio je da se vrati u Englesku.

Džan je kao slobodan igrač pre godinu i po dana stigao u Juve, minule sezone je i igrao pod palicom Maksa Alegrija, ali je kod Sarija potpuno pao u drugi plan, čak nije bio registrovan za Ligu šampiona, te je postalo jasno da će ove zime promeniti sredinu.

Uradio je to u poslednji čas, ali nema sumnje da je ipak zadovoljan.

"Milioneri" su tokom januarskog roka prodali Vajgla, koji se preselio u redove Benfike, pa je tako i stvoren prostor za angažovanje Džana iz Torina.

Što se tiče ostalih poslova Dortmunda, doveli su Halanda za 20 miliona evra iz Salcburga, prodali su Alkasera u Viljareal za 23 miliona, dok se Jakob Brun Larsen preselio u Hofenhajm za devet miliona evra.

👏 Herzlich willkommen beim BVB, @emrecan_!

Alle Infos zum Transfer: https://t.co/RdrGe4Hfwf pic.twitter.com/LtiQczFaBZ

— Borussia Dortmund (@BVB) January 31, 2020
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Emre Džan je čovek za velike klubove i igraće u Ligi Šampiona! A Juve nije baš zaradio...

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2020

Bajern, Liverpul, Juventus.. I sada Borusija Dortmund. Emre Džan je čovek za velike klubove! Nemački vezista je danas konačno realizovao transfer iz Juventusa u Dortmund u transferu teškom 30.000.000 evra. Želeo je da napusti Juventus, a želja mu se večeras ostvarila. I opet je uspeo da obezbedi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Turski "Mesi" pred Atinom!

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020, 00:54

Skupo plaćeni ofanzivac nikako da opravda svoj nadimak...Selta Vigo se zasigurno kaje...Španski tim je 2017. godine srušio svoj rekord u izdvajanjima za transfere igrača, stigao je Emre Mor iz Borusije Dortmund za sumu od četrnaest miliona evra. Turčin nije uspeo da se aklimatizuje na fudbaler...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.