Gotovo, Emre Džan će igrati u LŠ!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Emre Džan će igrati u LŠ!

Nemac pred finalizacijom transfera.

Dugo se spekulisalo gde će zaboravljeni fudbaler Juventusa nastaviti karijeru.

Sari ga maltene nije ni puštao na teren tokom polusezone, Nemac takođe nije ni bio registrovan za nastupe u Ligi šampiona.

Jasno da je promena kluba bila izvesna.

Po pisanju Fabricija Romana, nekadašnji fudbaler Liverpula nastavlja karijeru u Borusiji Dortmund!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Dogovorena je šestomesečna pozajmica sa obaveznim otkupom od trideset miliona evra po kraju sezone. Emre je prošao omladinsku školu Bajern Minhena, ali je minute u Bundesligi stekao u Leverkuzenu da bi kasnije otišao na "Enfild".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Džan stigao, ovo su brojke!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020

Emre Džan je novi fudbaler Borusije iz Dortmunda...Gotovo je sa spekulacijama gde bi Emre Džan mogao da nastavi karijeru, Sari mu skoro nije dozvoljavao da zaigra jer mu se nije uklapao u koncepciju, a Borusija iz Dortmunda je bila najbrža kada se radi o transferu...Pozajmica je u pitanju do kraja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.