Gotov prelazni rok: Maksimović ne ide u Fulam, Bekam u PSŽ-u, Vilijan u Anžiju za 40 miliona!

Izvor: Blic, 01.Feb.2013, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotov prelazni rok: Maksimović ne ide u Fulam, Bekam u PSŽ-u, Vilijan u Anžiju za 40 miliona!

Nema više čekanja. Prelazni rok se završava baš danas, a kao što i sami znate - "fudbalska pijaca" u takvom danu dostigne svoj vrhunac. Sve što se pričalo tokom prethodnih mesec dana, sve što se dogovaralo, za šta se cenkalo, sada će morati da dobije svoj epilog. Pratite baš to - uživo uz Blicsrport.rs!

00:03 - KRAJ! VREME JE ISTEKLO

Zimski prelazni rok i zvanično je gotov! Ipak, ostanite iz Blicsport.rs još koji minut, pošto može da dođe do potvrde nekog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od potencijalnih transfera.

23:59 - KPR doveo i Taunsenda, ništa od Odemvingija

Poslednje trenutke prelaznog roka iskoristio je KPR i doveo na pozajmicu iz Totenhema Androsa Taunsenda do kraja sezone.

Trener "rendžera" Hari Rednap je potvrdio i da nema ništao dolaska Pitera Odemvingija, kao i da mu je žao što je sve tako ispalo sa nigerijskim napadačem.

"Kakav težak dan. Uspeli smo da dovedemo Džonsa i Taunsenda, ali ne znam šta se dogodilo sa Odemvingijem i žao mi je zbog njega", poručio je Rednap.

Skaut Četvrtak, 31. 01. 2013. 23:50

Neregistrovan Korisnik

Pratim vas od prvog dana od pocetka do kraja ali ovo je ubedljivo najjaci trenutak kad cekas da se desi nesto spektakularno u zadnjih 10 minuta.

23:51 - Njukasl raskinuo ugovor sa Ćiskom, on otišao u Kordobu

Navijači Njukasla dobro pamte Ćiska, koji je 2008. došao u klub iz Deportiva za 5,7 miliona funti i ništa skoro da nije pokazao, jer je odigrao samo devet utakmica.

"Svrake" su raskinule ugovor sa njim, a Ćisko je ekspresno našao novi klub i potpisao za Kordobu, koja se takmiči u Segundi.

23:49 - Fulam jači za Enoa iz Ajaksa

Ostalo je još 10 minuta do zatvaranje zimske pijace, a Fulam ne staje - na Krejven kotidž stigao je vezista Ajaksa Ejong Eno i igraće za ovog premijerligaša do kraja sezone.

23:47 - Bolton ozvaničio dolazak Kamare!

Sada već bivši vezista Partizana Mohamed Medo Kamara i zvanično je postao igrač Boltona, preneli su engleski mediji.

On je predstavljen kao novi igrač ekipe iz Čempionšipa za koju će igrati naredne tri i po godine.

tomo0 Četvrtak, 31. 01. 2013. 23:36

Neregistrovan Korisnik

pratim vas evo i ovaj citav prelazni rok ,izdrzacu jos ovih 20-tak minuta,mada mi se oci sklapaju :D

reply Četvrtak, 31. 01. 2013. 23:05

Neregistrovan Korisnik

ubi ovo iscekivanje do poslednjeg momenta...

23:43 - Everton doveo defanzivca Barnslija

U smiraj prelaznog roka, Everton je uspeo da se pojača, jer je na Gudison stigao Džon Stons.

Doskorašnji defanzivac Barnslija je potpisao ugovor na pet i po godina sa "karamelama", a njegovoj bivšoj ekipi će pripasti oko tri miliona funti.

23:39 - Šta radi Odemvingi? KPR mu nije dao da uđe na stadion

Piter Odemvingi je izgleda odlučio da stavi svoju karijeru na kocku, jer kako drugačije objasniti vesti sa Ostrva.

Kvins Park rendžers se obratio medijima rečima da nigerijskom napadaču nisu dozvolili ulazak na Loftus roud, kao i da se igrač sam dovezao do stadiona, ali da nije bilo nikakvih pregovora!

Pitanje je kakva će biti reakcija Vest Bromviča, odnosno da li će tek tako preći preko njegovog ispada ili Odemvingija čeka neka suspenzija.

23:38 - Stouk potvrdio dolazak Batlenda

Ono što smo javili u toku večeri dobilo je i zvaničnu potvrdu: Stouk je doveo golmana Birmingema Džeka Batlena za pet miliona funti.

23:34 - Džons u KPR-u narednih godinu i po dana

KPR je pojačao vezni red i doveo iz Totenhema Džermejna Džonsa koji će narednih 18 meseci igrati za četu Harija Rednapa.

23:20 - Bez bure u finišu, još 40 minuta traje prelazni rok!

Zimski prelazni rok ulazi u samu završnicu, još samo 40 minuta ostalo je da se klubovi pojačaju, ali izgleda će januarski finiš proteći bez bombastičnih imena.

Ipak, fudbal je u pitanju, pa ne treba suditi preko poslednjeg zvižduka sudije :)

23:13 - Kuzmanović: Jedva čekam da zaigram za Inter

Fudbaler Srbije Zdravko Kuzmanović izjavio je da je srećan što je došao u klub kakav je Inter, ali i da mu je drago što se vratio u Italiju.

Više o njegovim utiscima posle prvog treninga u Interu pročitajte klikom - ovde.

23:00 - Preokret: Maksimoviću propao transfer u Fulam

Štoper Crvene zvezde Nikola Maksimović bio je na pragu da napravi ogroman korak u karijeri i pređe u Fulam, ali se radna dozvola isprečila na putu njegovog odlaska u Premijer ligu. O ovome više pročitajte klikom - OVDE.

Povezane vesti: Transferi: Inter doveo Kuzmanovića i Dinamovog Kovačića, stigao Baloteli! Transferi: Baloteli u Milanu, Medo Kamara ide u Bolton, Brazilac blizu Partizana! Uživo: Malaga traži 40 miliona za Iska, Drogba u Galati, gde je Baloteli? Transferi: Drogba potpisao za Galatasaraj, Bekam šalje Džerarda u Galaksi! Transferi: Anelka stigao u Torino, PSŽ i "Najk" kupuju Runija?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.