Uživo: Maksimović u Fulamu, ludnica zbog Bekama, Vilijan u Anžiju za 40 miliona!

Izvor: Blic, 31.Jan.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Maksimović u Fulamu, ludnica zbog Bekama, Vilijan u Anžiju za 40 miliona!

Nema više čekanja. Prelazni rok se završava baš danas, a kao što i sami znate - "fudbalska pijaca" u takvom danu dostigne svoj vrhunac. Sve što se pričalo tokom prethodnih mesec dana, sve što se dogovaralo, za šta se cenkalo, sada će morati da dobije svoj epilog. Pratite baš to - uživo uz Blicsrport.rs!

Transfer-bomba Četvrtak, 31. 01. 2013. 21:48

Neregistrovan Korisnik

Данко Киковић, досадашњи везиста Срема из >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Јакова, потписао је за Порто! Полетарац који је недавно прославио пунолетство, радиће, у предстојећем периоду, са Б тимом и омладинцима славног клуба. Све се одиграло захваљујући менаџеру Јовици Радоњићу, поново је „обреновачка веза” одрадила посао како ваља. Киковић је, пре годину дана, стигао у Јаково као део „пакета” из Радничког (О), а Радоњић који, између осталог, брине и о каријерама Миралема Сулејманија и Немање Томића, успешно је посредовао и у претходним трансферима играча који су поникли крај Колубаре, Радосава Петровића и Филипа Ђуричића.

21:45 - Norič uporan uzalud, Seltik odbio i petu ponudu za Hupera

Skoro neka ekipa nije bila toliko uporna da dovede jednog igrača, a Norič je poslao i petu ponudu za Garija Hupera i dobio isti odgovor od Seltika.

Kelti jednostavno ne žele da se odreknu snažnog napadača, pa su odbili novih 10 miliona evra od "kanarinaca".

21:36 - Potvrđeno: Vilijan u Anžiju za 40 miliona evra!

Uz Lukaša Mouru, najskuplji transfer u zimskom prelaznom roku priredio je Anži - u Mahačkalu je stigao Vilijan iz Šahtjora za 40 miliona evra.

Uz Bekama, ovo je bez sumnje transfer dana, a brazilski vezista će u novom klubu zarađivati dva i po miliona evra po sezoni.

Posle letošnjeg dolaska Hulka i Vicela u Zenit, ovo je naskuplji transfer u istoriji ruskog fudbala.

21:17 - Odemvingi posvađao VBA i KPR, viđen ispred Loftus rouda

Pravo pometnju napravio je Piter Odemvingi koji se navodno zaputio u London na pregovore sa Kvins Park rendžersom i to bez dozvole Vest Bromviča.

"Želimo da razjasnimo sve u vezi sa Odemvingijem, koji je viđen na Loftus roudu navodno. Razgovorali smo sa KPR-om danas, ali su to bili jalovi pregovori i nije bilo nikakvog dogovora. Takođe, neka bude jasno da Piter nije dobio dozvolio da priča sa njima o potencijalnom prelasku", ljuti su bili čelnici VBA.

Sa druge strane, nigerijski napadač ima svoju verziju priče.

"Naravno da volim VBA, ali se nadam prelasku u KPR, to bi bilo novo poglavlje u mojoj karijeri. Vrlo sam optimističan, mnogo dobrih igrača je došlo i srećan sam što Hari Rednap ima toliko poverenje u mene", izjavio je Odemvingi.

21:06 - Blic vesti iz Francuske

Tri blic vesti iz Lige 1 kažu sledeće:

PSŽ je prosledio Metjua Bodmera u Sent Etjen, Ren je doveo Alua Dijaru iz Vest Hema, dok je Romao napusio Lorijen i pojačao Marsej.

21:04 - Malaga prežalila Monreala, stiže Antunjes

Naćo Monreal će po svemu sudeći u Arsenal, čeka se zvanična potvrda, a Malaga ništa ne prepušta slučaju, već je sve dogovorila oko prelaska Antunjesa iz Pakoš Fereire.

20:56 - Blekburn raskinuo ugovor sa Vukčevićem, Simon bira klub

Evo jedne zanimljive vesti iz Čempionšipa: Blekburn je postigao dogovor sa Simonom Vukčevićem o raskidu saradnje.

Nekadašnji vezista Partizana i crnogorski reprezentativac je slobodan u izboru nove sredine.

Vukčević je u avgustu 2011. došao na Ivud park iz lisabonskog Sportinga, ali nije ostao dublji trag, pošto je odigrao svega 21 utakmicu.

20:37 - Šta reći za Bekam, osim BRAVO: 175.000 evra nedeljno za decu

Već smo pisali o Dejvidu Bekamu i njegovom prelasku u PSŽ. Na zvaničnoj promociji je pričao o svemu što je novinare zanimalo, a sve je iznenadio jedinstvenim potezom da celu platu nameni ugroženoj deci Pariza, odnosno u humanitarne svrhe.

Kako javlja "Dejli Mejl", Beks je rešio da se odrekne sume od 175.000 evra nedeljno, koliko iznosi njegova plata za sedam dana u Parizu.

20:22 - Šta se dešava sa Damjaom i Totenhemom?

Leandro Damjao je već poznata želja Andrea Viljaša-Boaša koji je pokušao ove poslednje trenutke da iskoristi i dovede ga za 20 miliona funti.

E sad, brazilski mediji javljaju da od toga nema ništa i da visoki napadač ostaje u Internasionalu, dok sa Ostrva dopiru informacije kako je Totenhem ipak u pregovorima i kako ništa nije gotovo.

20:18 - Inter doveo Kariza iz Lacija

Pre zatvaranja prelaznog roka u Italiji, Inter je uspeo da ugrabi Huana Pabla Kariza na pozajmicu iz Lacija.

Klubovi iz Serije A ne mogu više da dovode igrače, ali do ponoći mogu da ih prodaju ili šalju na "kaljenje", što je iskoristio Juve da pusti Reta Ciglera u Fenerbahče na pozajmicu.

20:13 - Doni napustio Liverpul i prešao u Botafogo

Sećate se Aleksandera Donija, nekada golmana Rome i sada već bivšeg člana Liverpula.

Brazilski čuvar mreže vratio se u domovinu i potpisao za Botafogo, a za Liverpul nije uopšte branio ove sezone.

20:07 - Krauč ne ide u KPR

Hari Rednap će izgledati ostati bez Pitera Krauča, jer visoki napadač ostaje u Stouku, saznaje "Skaj Sport".

Ako se nešto ne promeni ubrzo, trener KPR-a mora da nađe novog napadača, a ako mu je za utehu uskoro bi na Loftus roud i zvanično trebalo da dođe Džermejn Džons, ali ne i Dejvid Bentli.

19:59 - Siti ne dovodi zamenu za Balotelija, ima novog Ibru

Pomalo je čudno što je Siti poprilično miran ovog poslednjeg dana prelaznog roka, pošto je dobio 20 miliona od Milana za Marija Balotelija.

Iako je u redove engleskog prvaka stigao talentovani, 18-godišnji špic iz Gane, Godsvej Donjo, on je odmah prosleđen Đurgardenu na pozajmicu, a kako pišu ostrvsku mediji, sa razlogom.

Naime, Donjo nije u rangu Balotelija, ali Siti želi da uštedi koliko god to čudno zvučalo, a i u svojim redovima ima Džona Gvidetija koji je odlično igrao prošle sezone na pozajmici u Fejnordu i za koga stučnjaci smatraju da je novi Zlatan Ibrahimović, pa mu je ovo možda prilika da se dokaže.

19:54 - Stouk doveo Batlenda, ide li Begović u Mančester?

Džek Batlend je juče odbio Čelsi, jer tamo ne bi mogao da brani, ali se danas preselio u Stouk, koji je Birmingemu za 19-godišnjeg golmana platio pet miliona funti.

Mladi čuvar mreže će ipak do leta ostati u redovima ekipe iz Čempionšipa, ali je Stouk ovim potezom verovatno želeo da se obezbedi u slučaju odlaska Asmira Begovića, za koga se interesuju gradski rivali iz Mančestera.

Možemo li do kraja dana očekivati konkretne poteze Sitija ili Junajteda?

19:45 - Propali transferi Andersona u Lacio i Polija u Juve

Nekoliko italijanskih medija javilo je da su transferi Felipea Andersona u Lacio i Andree Polija u Juventus propali u poslednji čas.

Za njih dvojicu nisu stigli papiri na vreme, pa su nebesko-plavi i "stara dama" ostali bez pojačanja.

Povezane vesti: Transferi: Inter doveo Kuzmanovića i Dinamovog Kovačića, stigao Baloteli! Transferi: Baloteli u Milanu, Medo Kamara ide u Bolton, Brazilac blizu Partizana! Uživo: Malaga traži 40 miliona za Iska, Drogba u Galati, gde je Baloteli? Transferi: Drogba potpisao za Galatasaraj, Bekam šalje Džerarda u Galaksi! Transferi: Anelka stigao u Torino, PSŽ i "Najk" kupuju Runija?

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Maksimović ne ide u Fulam, ludnica zbog Bekama, Vilijan u Anžiju za 40 miliona!

Izvor: Blic, 01.Feb.2013, 00:08

Nema više čekanja. Prelazni rok se završava baš danas, a kao što i sami znate - "fudbalska pijaca" u takvom danu dostigne svoj vrhunac. Sve što se pričalo tokom prethodnih mesec dana, sve što se dogovaralo, za šta se cenkalo, sada će morati da dobije svoj epilog. Pratite baš to - uživo uz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.