Gospodine Vitorija, vreme je! Andrija Živković 1,2,3 - može li sada u prvi tim? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gospodine Vitorija, vreme je! Andrija Živković 1,2,3 - može li sada u prvi tim? (VIDEO)

Mladi srpski reprezentativac pružio najbolju igru otkako je došao u Benfiku i zabeležio het-trik u asistencijama...

Gospodine Vitorija, krajnje je vreme! Andrija Živković je sazreo, Andrija Živković je spreman da igra standardno za Benfiku! Zar vam ovo što je večeras pokazao nije dovoljno?

Naravno da se šef struke Orlova Rui Vitorija neće mnogo uzbuditi zbog ovog našeg javnog "prozivanja", ali iskreno se nadamo da je video ono što i mi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - najbolju partiju mladog srpskog reprezentativca otkako je došao na Luž. U pobedi Benfike nad drugoligašem Vizelom (4:0) u okviru Liga kupa nekadašnji fudbaler Partizana dobio je šansu da odigra svih 90 minuta i za to vreme namestio je tri od četiri gola slavnog tima.

Prvo je centrirao za Kostasa Mitroglua u 27. minutu, onda je poslužio Lisandra Lopeza u 48 - kod trećeg gola nije hteo "da smeta" Žonasu, sklonio se i prepustio mu slobodnjak (još jedan odličan potez) - da bi het-trik u asistencijama kompletirao trećim idealnim centaršutom za dvostrukog strelca večeras - Žonasa.

Pored ove tri asistencije Živković je bio dominantan u polju, pravovremen u dodavanjima, jak u duelima. U samom finišu čak je sjajno uposlio i Luku Jovića, ali golman gostiju dobro je intervenisao. Jović je inače dobio sasvim solidnu minutažu večeras, pošto je na teren ušao u 67. minutu umesto Mitroglua. Najbliži golu bio je upravo na to dodavanje Živkovića. Velika šteta što se nije upisao...

Prva faza Liga kupa u Portugaliji igra se po grupama. Posle dva kola Benfika vodi u grupi D sa maksimalnih šest bodova, ispred Gimaraeša, Pasoš Fereire i današnjeg rivala.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.