Gorak ukus modernog fudbala, zbog ovoga je Markisio morao da ode...

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorak ukus modernog fudbala, zbog ovoga je Markisio morao da ode...

Navijači su besni, ali Juventus razmišlja samo o jednoj stvari...

Među Juventusovim navijačima i dalje traje neverica zbog odlaska Markisija, kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da je raskinuo ugovor.

Nema obeštećenja, on je bio jedini igrač Juventusa ponikao u klubu, simbol "Bjankonera", ali u poslednjih par sezona, posebno posle povrede kolena, bio je van planova Alegrija.

Odnosi sa trenerom su bili loši, Markisio je ovog leta želeo da ga Juve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << proda, ali klub je na kraju pokazao da im nije stalo, želeli su samo da ga se oslobode.

Razlog je prozaičan, novac. Naime, bruto, on ih košta sedam miliona evra godišnje, ima ugovor još dve sezone, ne žele da ga plaćaju, Alegri ga čak ne vidi ni u rotaciji, pa je jednostavno "Il Prinćipino" nateran da ode.

On Juventus smatra svojom kućom, neće u neki drugi italijanski klub, iako ima ponude, ali između SAD i Kine, pojavila se mogućnost da se pridruži Bufonu u Pari Sen Žermenu. Takođe, klubovi iz Andaluzije, Betis i Sevilja ga takođe žele, pa će moći da bira...

Gorak ukus ostaje...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.