Goluža: Više bih voleo da smo pobedili Srbiju nego uzeli zlato!

Izvor: Blic, 28.Jan.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goluža: Više bih voleo da smo pobedili Srbiju nego uzeli zlato!

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Slavko Goluža nije oka sklopio, kao uostalom ni cela ekipa "Kauboja" posle poraza od Srbije u polufinalu EP (26:22).

Goluža je za tamošnje medije rekao da mu je teško, jako teško pao poraz.

"Živeo sam za ovu utakmicu. Iskreno, više bih voleo da smo pobedili Srbiju nego da smo uzeli zlato! Ali nema sad plakanja. Sportisti smo, moramo dići glave i krenuti dalje. Krivo mi je zbog svih onih ljudi koji nisu mogli da dođu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na utakmicu. Žao mi je što nismo dali svoj maksimum. Voleo bih da se svi moji igrači pogledaju u ogledalo i kažu sami sebi jesu li dali sve što su mogli na ovoj utakmici. Ja mislim da nisu. Ne mogu im zameriti želju za pobedom, ali morali smo dati više, odigrati bolje. Baš zbog tih ljudi, njih mi je najviše žao", rekao je tužno selektor Hrvatske a preneo je portal 24 sata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.