Golman Ludogoreca: I sa Partizanom smo igrali nerešeno, pa smo ih izbacili!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Ludogoreca: I sa Partizanom smo igrali nerešeno, pa smo ih izbacili!

Golman Ludogoreca Vladislav Stojanov smatra da remi protiv Crvene zvezde (2:2) na svom terenu nije loš rezultat i podsetio da je slično bilo protiv Partizana, pa je njegov tim prošao dalje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Slab ishod za nas, ali moglo je i gore da bude da smo izgubili. Svi prave greške, da njih nema ne bi bilo ni golova. Zvezda je iskoristila naše greške, ali ništa nije gotovo, postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << revanš u Beogradu i idemo na pobedu - rekao je Stojanov posle utakmice.

Stojanov se prisetio duela sa Partizanom pre dve godine, kada je Ludogorec posle remija bez golova u Razgradu, odigrao 2:2 u Beogradu i eliminisao crno-bele zbog golova u gostima.

- Znamo da neće biti lako u Srbiji, ali smo i sa Partizanom remizirali kod kuće, a onda i prošli. Nadam se će Zvezdu ovaj rezultat opustiti, neka misle srpski fudbaleri da su se kvalifikovali... Verujem da ćemo ispraviti stvari - poručio je Stojanov.

Revanš meč trećeg kola kvalikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Ludogoreca igra se sledećeg utorka.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.