Borjan: Zvezdi prednost, čarke su deo sporta

Izvor: Mondo, 26.Jul.2016, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan: Zvezdi prednost, čarke su deo sporta

Rezervni golman Ludogoreca, Milan Borjan, objasnio situaciju pored aut-linije, kada je došlo do koškanja fudbalera, a među njima je i on bio.

Milan Borjan nije branio protiv Crvene zvezde u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Duel svog Ludogoreca i srpskog šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Crvene zvezde pratio je među rezervama. Iskusni čuvar mreže "zelene šume" smatra da je prednost na strani Beograđana...

 "Rezultat ide Zvezdi u korist, ali verujem da imamo odgovor za Beograd", rekao je Borjan.

Kod jednog faula Kataija kraj aut-linije došlo je do koškanja među igračima, a uključili su se i oni na klupama. Među najglasnijima bio je upravo Borjan.

"Zakuvalo se pošto je jedan od Zvezdinih igraca opsovao mog saigrača, a ja ne volim to. Takve situacije su deo sporta, brzo se smirilo...", objasnio je Srbin.

Na pitanje novinara ko je opsovao, odgovorio je: "Nije bitno ko je, stvarno ne mislim da je to bitno", nije želeo da otkrije Milan Borjan.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borjan: Jedan igrač Zvezde je opsovao mog saigrača, a ja ne volim to!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2016

"Sve je to deo sporta, brzo se smirilo..", rekao je čuvar mreže bugarskog tima..Rezervni golman Ludogoreca Milan Borjan bio je jedan od aktera situacije kraj aut-linije kod faula nad Kataijem, kada su se umešali igrači na terenu, ali i oni koji su sedeli na klupama za rezervne igrače...Ipak, srećom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Borjan odgovorio, evo zašto se "zakuvalo"

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016

Golman fudbalskog kluba Ludogorec Milan Borjan rekao je da veruje da će njegova ekipa imati odgovor u revanš utakmici protiv Crvene zvezde, iako večerašnji rezultat ide u korist crveno-belih..."Rezultat ide Zvezdi u korist, ali verujem da imamo odgovor za Beograd", rekao je Bojran novinarima posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.