Gol i asistencija Luke Jovića u pobedi Ajntrahta nad Hofenhajmom (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 07.Okt.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol i asistencija Luke Jovića u pobedi Ajntrahta nad Hofenhajmom (VIDEO)

Fenomenalna forma mladog reprezentativca Srbije

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta pobedili su u gostima ekipu Hofenhajma 1:2, a najzaslužniji za nova tri boda bio je srpski napadač Luka Jović. Prvo je u 40. minutu utakmice bivši centarfor Crvene zvezde poslao fenomenalan pas ka Rebiću sa svoje polovine, a hrvatski internacionalac je lepim lob udarcem doneo prednost gostima.

U prvom minutu drugog poluvremena Mijat Gaćinović je uposlio Filipa Kostića na levoj strani, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a ovaj je ubacio loptu pred gol domaće ekipe čiji je golman Bauman odbio loptu a na nju je natrčao "srpski Falkao" i smestio ju je u mrežu.

Ante Rebić je u 64. minutu dobio drugi žuti karton, ali domaći fudbaleri su uspeli samo da ublaže poraz golom Nelsona u 82. minutu utakmice.

Rezultati sedmog kola Bundeslige:

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.