Gol Lekića za Osasunu, Real sa jakom postavio savladao Ponferadinu

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol Lekića za Osasunu, Real sa jakom postavio savladao Ponferadinu

Srpski internacionalac Dejan Lekić postigao je prvi gol za Osasunu u utakmici 2. kola Kupa kralja u pobedi tima za koji nastupa nad Almerijom od 3:1.

Lekić je na najbolji mogući način iskoristio priliku da se, igrajući u prvom timu, nametne stručnom štabu za utakmice u Primeri.

Osasuna je odličnom reakcijom Lekića u 16. minutu povela sa 1:0 a do kraja poluvremena postigli su još dva - Nekunam je bio strelac u 30. a Anunzijata u 40. minutu.

Domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su uspeli da do kraja utakmice samo ublaže poraz golom Silve u 74. minutu a posao im je otežan i zbog isključenja dva igrača, Bautiste u 59. i Ortiza u 94. minutu meča.

Žoze Murinjo je posle prvenstvenog poraza Reala od Barselone (1:3) odlučio da Ponferadini suprotstavi jak tim. Madriđani su u sastavu Adan, Varan, Albiol, Altintop, Marselo, Kedira, Kaka (Granero), Sahin (Serhio Ramos), Kaljehon, Ronaldo (Hese) i Iguain napali od prvog minuta ali su se žilavi domaćini borili koliko su mogli.

Real je poveo golom Kaljehona u 29. minutu, nakon čega su akcije španskog giganta splasnule. Posle isključenja Albiola u 69. minutu Ponferadina je imala dve dobre prilike, međutim, drugi gol koji je postigao Ronaldo u potpunosti ih je deprimirao i Madriđani su s pola gasa meč priveli kraju.

Kup kralja, prvi mečevi 2. kola:

Ponferadina - Real 0:2

Kadiz - Valensija 0:0

Almerija - Osasuna 1:3

Alkorkon - Saragosa 1:1

Kordoba - Betis 1:0

Selta - Espanjol 0:0

Mirandes - Viljareal 1:1

La Korunja - Levante 3:1

Hetafe - Malaga 0:1

Majorka - Hihon 0:1

Rasing Santander - Rajo Valjekano 3:2

Sosijedad - Granada 4:1

San Roke - Sevilja (u toku)

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Kralja: Real na putu "izlečenja"

Izvor: Sportal.rs, 13.Dec.2011

Fudbaleri Real Madrida napravili su prvi korak u procesu rehabilitacije posle poraza od Barselone.

Nastavak na Sportal.rs...

Lekić iskoristio priliku, ubedljiva Osasuna

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2011, 00:37

Srpski internacionalac postigao vodeći gol za Osasunu, na gostovanju ekipi Almerije i tako na pravi način iskoristio priliku koju je posle duže vremena dobio u svom klubu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.