Pogodio i Dejan Lekić, Real sa rezervama slavio

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Dec.2011, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodio i Dejan Lekić, Real sa rezervama slavio

Osasuna je slavila na gostovanju Almeriji sa 3:1 u prvom meču šesnaestine finala Kupa Kralja. Nekadašnji centarfor Crvene zvezde Dejan Lekić, koji bi na zimu mogao da se vrati na Marakanu, doveo je goste u vođstvo u 17. minutu. Lekiću je ovo bio treći pogodak u 29 mečeva koliko je odigrao do sada za Osasunu.

Osasuna je duplirala prednost u 31. minutu posle penala kojeg je iskoristio Nekounam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << , a Anuncijata je postigao treći pogodak za goste u 40. minutu.
Do kraja susreta Almerija je uspela da postigne počasni pogodak, precizan je bio Fernandez u 73. minutu. Domaćin je ostao i bez dvojice igrača koji su dobili crvene kartone, najpre Pina, a potom i Ortiz.
Osasuna sad ima ogromnu prednost pred revanš susret, koji će biti igraan 21. decembra.
U ostalim mečevima viđeno je nekoliko iznenađenja. Kordoba je nadigrala Betis (1:0), Hihon je slavio protiv Majorke u gostima sa 1:0, dok je Mirandes odoleo Viljarealu na domaćem terenu (1:1).
Real Madrid je sa rezervnim sastavom lako odradio gostovanje Ponferadini. Ekipa Žozea Murinja je slavila sa 2:0 golovima Kaljehona u 30. i Aveira u 70. minutu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.