Gol 17-godišnjaka sa svoje polovine i to na debiju (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol 17-godišnjaka sa svoje polovine i to na debiju (VIDEO)

Čarli Kelman ublažio poraz Sautenda protiv Plimuta u engleskoj trećoj ligi, ali je njemu samom taj pogodak bio kao da je pobedonosni.

Taj junoša Čarli Kelman ima oštro oko čim je, tek što se domogao lopte, primetio koliko je protivnički čuvar mreže izašao daleko ispred gola. Precizni lob u drugom minutu nadoknade vremena u utakmici bio je neuhvatljiv i artiljerijski odmeren, ali je to bio samo utešni pogodak jer je Plimut pobedom s 3:2 osvojio značajne bodove u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za opstanak, budući da je pretposlednji među 24 tima.

Kelman, koji je u igru ušao u 71. minutu, rođen je u Engleskoj, ali je debitovao i u američkoj juniorskoj reprezentaciji jer mu je otac iz SAD.

David Beckham? Wayne Rooney? No, this comes from SkyBetLeagueOne!

17-year-old CharlieKelman0 scores from the halfway line for SUFCRootsHall #EFLonQuest at 9pm… SUFC_fans SUFC_History pic.twitter.com/L4STovYWSa— Quest (QuestTV) January 12, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

IMA SEDAMNAEST GODINA, A ZBOG OVOGA GA POREDE SA BEKAMOM: Mladi Englez dao gol sa 60 metara i postao glavna tema na Ostrvu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Jan.2019

Fudbaler Sautenda Čarli Kelman (17), debitovao je u trećoj ligi Engleske golom sa gotovo 60 metara, koji je iako utešan u porazu od Plimuta 3:1, proslavio kao da je pobednički.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.