Gindogan ostaje na Vestfalenu i dobija duplo veću platu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Mar.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gindogan ostaje na Vestfalenu i dobija duplo veću platu! (VIDEO)

Vezista Dortmunda je već dugo na meti Mančester Junajteda i Arsenala, ali po svemu sudeći, Borusija će uspeti da ga zadrži, kao i u slučaju Marka Rojsa...

Menja se politika na Vestfalenu. Nema više olakih prodaja kvalitetnih fudbalera, nosioci igre dobijaju velike povišice, pa će shodno tome Ilkaj Gindogan verovatno ostati na mestu uspeha. Borusija je spremna da mu umesto 4.500.000 koliko Nemca sada prima, ponudi približno 9.000.000 evra ili prosto rečeno, duplo!
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Sjajni vezista je 15. avgusta 2013. doživeo povredu kičme koja je mogla da mu završi karijeru. Propustio je 403 dana zbog iste, ali je uspeo da se vrati na teren i bude jednako kvalitetan i važan za ekipu Dortmunda kao što je bio pre nesreće.

Gindogan je tako u očima moćnih evropskih timova postao samo još jedan igrač Borusije kojeg će novcem odvojiti od Vestfalena, a kako mu ugovor ističe narednog leta, o njegovom odlasku se sve više i više govorilo. Glavni kandidati su bili Mančester Junajted i Arsenal, a Borusija sigurno nije želela da joj se ponovi scenario sa Robertom Levandovskim koji je bez obeštećenja napustio Dortmund i pojačao Bajern Minehen, pa su predstavnici Borusije i nemačkog reprezentativca seli za sto i otpočeli pregovore o produžetku saradnje.

Poslednje informacije nagoveštavaju da je dogovor blizu i da je Borusija spremna da duplira platu Gindogana, pa kako se fudbal odavno ne igra iz ljubavi (oprostiće nam Danijel Ager), ostanak kreativnom vezisti na Vestfalenu će biti olakšan platom koje se ne bi postideli ni najbolji na svetu.



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.