Genijalac Pogba - Na kraju će uzeti još novca Junajtedu i napustiti klub?

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Genijalac" Pogba - Na kraju će uzeti još novca Junajtedu i napustiti klub?

Izgleda da mu je to plan, "Đavoli" se opiru, ali Solsker već rekao svoje...

Pol Pogba uživa u odmoru, emituje izjave u kojima nagoveštava odlazak iz Junajteda što diže temperaturu u klubu. "Đavoli" ga neće pustiti za manje od 170 miliona evra, realno to neće niko platiti, osim ako eventualno Junajted ne pristane na neku razmenu.

Real je izgleda odustao, u Juventusu i dalje veruju da će se nakon tri godine Pogba vratiti u klub, što je i njegova želja.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Međutim, male su šanse, u pitanju je ogroman novac, mada je Solskjer navodno rekao čelnicima da ne želi nezadovoljnog igrača u svlačionici i da bi Pogba mogao da sruši sav njegov rad.

On je navodno dodao da sada razume Murinja i da Pogba zaista ume da bude poguban po duh tima kada se stvari ne odvijaju po njegovim željama. Juventus navodno nudi Daglasa Koštu i 100 miliona evra za svog nekadašnjeg igrača, ali su to Englezi već jednom odbili.

Sa druge strane, najsmešnije je od svega što će, ako ga ne proda do 1. jula, Junajted isplatiti Pogbi oko 5 miliona evra, takozvani bonus na lojalnost, pošto je tri godine proveo u klubu.

Može se desiti situacija da Pogba uzme i taj novac i onda ode sa "Old Traforda", nešto slično uradio je Nejmar, samo što je Barsa odbila da ga isplati, pa je čitav slučaj završio na sudu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.