Zakuvalo se, Real poslao ponude za trampu na dve adrese!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2019, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakuvalo se, Real poslao ponude za trampu na dve adrese!

Zidan lagano prihvata poraz, a Florentino Perez nastavlja da ganja svoj san...

Izgleda da od Pogbe nema ništa, sve su manje šanse da će Zidan dobiti oo što želi, tim pre što neki izvori bliski igrači tvrde da bi on više voleo povratak u Juventus koji smatra drugom kućom.

Ali, ni Juve nema novca za taj transfer, mada i dalje pokušavaju da naprave dogovor sa Junajtedom.

Izgleda da je Zidan pristao na dovođenje Eriksena, Florentino Perez je ponudio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oko 50 miliona evra i Sebaljosa, mladog reprezentativca Španije na moga Zidan ne računa. Ovaj igrač je po volji Poketino, međutim, Totenhenm pregovara oko Ndombelea i Lo Selsa, pitanje je da li bi želeli još jednog veznog fudbalera.

Florentino Perez sa druge strane, i dalje pokušava da ostvari san i dovede Nejmara. Brazilac želi u Barselonu, navodno Real pokušava preko Nejov oca da pokvari posao. Oni su spremni da ponude Džejmsa Rodrigeza ili Bejla, kao i 130 miliona evra, ali čini se da to neće biti dovoljno.

Nejmar ne želi povratak u Pariz, čak se priča da je u svađi sa ocem koji insistira da obaveze moraju da se poštuju. Barselona je spremna za transfer, ali ne i da u njega bude uključen Dembele koga žele Parižani.

Šta će od svega biti, ostaje da vidimo, tek najskuplji igrač sveta u istoriji je čvrst u nameri da ode iz Pariza, čini se da je i klubu svega dosta, ali sada pokušavaju da izvuku najbolje iz čitave situacije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konte, kako se trkati sa Juventusom? Poker pojačanja od 180 miliona?

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2019

Inter ima velike ambicije, dogovore sa igračima, ali moraće da duboko zavuče ruku u džep. Zna se i najveći problem....Romelu Lukaku i dalje čeka...Engleski mediji su preneli da je postigao dogovor sa Interom, primaće 10 miliona po sezoni i biti daleko najveće pojačanje u novom Konteovom timu...Ono...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.