Konte, kako se trkati sa Juventusom? Poker pojačanja od 180 miliona?

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte, kako se trkati sa Juventusom? Poker pojačanja od 180 miliona?

Inter ima velike ambicije, dogovore sa igračima, ali moraće da duboko zavuče ruku u džep. Zna se i najveći problem...

Romelu Lukaku i dalje čeka.

Engleski mediji su preneli da je postigao dogovor sa Interom, primaće 10 miliona po sezoni i biti daleko najveće pojačanje u novom Konteovom timu.

Ono što nedostaje je dogovor između Intera i Junajteda, Italijani pokušavaju da se oslobode Perišića i Ikardija kako bi skupili novac za transfer, Englezi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne odustaju, traže preko 80 miliona evra za napadača.

Lukaku je za Kontea ključ, on je to saopštio i kineskim gazdama, igrač oko koga će graditi tim u napadu. Želi i Džeka, veruje da dvojica fudbalera mogu zajedno, ali kako smo i pisali, i dalje je veliki problem Ikardi.

On nema ponuda, osim Juventusove, koja je mnogo manja od onoga što traži Inter. Juve će navodno čekati finiš prelaznog roka, odnosno da najveći rival dođe u cajtnot, kako bi prihvatio ponudu od oko 40 miliona evra, koja sada deluje ponižavajuće.

Ali, Ikardi ne želi da ode nigde drugde, on će se pojaviti na prozivci, iako mu je već poručeno da neće putovati na pripreme.

Priča se da bi Argentinac čitav slučaj mogao da iznese na sud, da tuži Inter zbog mobinga, Pandev je tako kao slobodan igrač otišao iz Lacija u Inter.

Međutim, odluka ne bi bila baš brza, a on želi da igra, videćemo na kraju kako će se razrešiti. Inter je otkupio juče Politana i Salseda, traže vezistu, Ljorente iz Reala je bliži Atletiku, Sensi iz Sasuola se dogovorio sa Milanom. Ipak, Konteova prva meta je Mateo Kovačić ili eventualno Barela iz Kaljarija.

Procena medija je da će biti potrebno blizu 180 miliona evra, da klub dovede željeni poker, Lukakua, Džeka, Barelu (Kovačića) i Valentina Lazara iz Herte i da Marota pokušava da smanji troškove ovih operacija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Volite Kantea? E pa, novo pojačanje Sitija je najskromniji fudbaler na svetu!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2019

Može li se biti jednostavniji od N'Golo Kantea? Može, priča koja dolazi iz Španije pokazuje da postoji još ovakvih fudbalera...Znate sve priče o N'Golo Kanteu, njegovoj skromnosti, spremnosti da bude na usluzi svakom navijaču, jednostavno, omaleni Francuz je čovek koga morate voleti...Ali, sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.