Gatuzovo prvo pojačanje dolazi iz bivšeg kluba?

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzovo prvo pojačanje dolazi iz bivšeg kluba?

Novi trener Napolija želi da pazari na "San Siru".

Napoli je otpustio Karla Anćelotija i na mesto šefa struke postavio Đenara Gatuza.

On je parafirao saradnju sa klubom iz Napulja do kraja sezone, sa opcijom da se saradnja produži na još godinu dana.

Pisali smo kako bi mogao da izgleda Napoli pod njegovim vođstvom u nastavku sezone, postoji mogućnost da klub već sada otpiše dvojicu ponajboljh igrača, koje bi potom u januaru prodali, više OVDE. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ipak, jasno je i da će kupovati tokom zimske pijace, a prvi Gatuzovo pojačanje moglo bi da dođe sa "San Sira".

Naime, malerozni Fauzi Gulam ima problema sa fizičkom spremom, imao je nekoliko ozbiljnih povreda u poslednjih par godina i Gatuzo veruje da mu je potrebno novo rešenje uz levu aut liniju pored Marija Ruija.

Tako je došao na ideju da ponovo sarađuje sa švajcarskim reprezentativcem Rikardom Rodrigezom, kojeg je trenirao u Milanu.

Na "San Paolu" se nadaju da bi Rodrigeza mogli da dovedu na pozajmicu do kraja sezone, videćemo šta će na to reći uprava "Rosonera".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.