Gatuzo: Ne mogu da gledam žene u fudbalu, Galijani zaslužuje više poštovanja

Izvor: Blic, 05.Dec.2013, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo: Ne mogu da gledam žene u fudbalu, Galijani zaslužuje više poštovanja

Nekadašnji fudbaler Milana Đenaro Gatuzo stao je u obranu odlazećeg direktora tog kluba Adrijana Galijanija.

Potpredsednica roso-nera Barbara Berluskoni zahteva da se dugogodišnji direktor Galijani smeni sa te funkcije, što se Gatuzu nije svidelo.

"Mislim da čovek kao što je Galijani zaslužuje više poštovanja zbog svega što je učinio i zbog rezultata koje je pravio svih ovih godina. Ne želim da izgovorim ovo, ali stvarno ne mogu da gledam žene u fudbalu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Gatuzo i naglasio da je Juventus favorit za osvajanje Serije A, ali je pohvalio i igru Rome.

"Juventus je i dalje najveći kandidat za osvajanje Skudeta, ali i Roma igra sjajno ove sezone. Juventus ima odlično ukomponovan tim i veliku želju za pobedama. Nikad ne odustaju i to smo videli u meču sa Udinezeom kada su pobedili golom u poslednjem minutu", zaključio je Gatuzo.

Gatuzo je za Milan igrao 14 godina, tokom kojih je na 468 utakmica postigao 11 golova, a igrao je i u Salernitani, Peruđi, Glazgov Rendžersima i Sionu.

Posle toga je odlučio da se posveti trenerskom poslu, a do sada je vodio Sion i Palermo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gatuzo: Ne mogu da gledam žene u fudbalu, Galijani zaslužuje više poštovanja

Izvor: Dzungla.org, 05.Dec.2013

Nekadašnji fudbaler Milana Đenaro Gatuzo stao je u obranu odlazećeg direktora tog kluba Adrijana Galijanija.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.