Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUJIĆ: Liverpul se nije ljutio, spreman sam za Partizan koji je mnogo opasan!

Crvena zvezda će u predstojećem 151. ‘večitom’ derbiju biti jača za Marka Grujića, koji se oporavio od povrede.

Kao što smo već pisali, Marko Grujić posle mesec dana je odradio trening sa saigračima i biće na raspolaganju Miodragu Božoviću u derbiju protiv Partizana.
– Zadovoljan sam, mislio sam da neću moći sve da odradim. Navikao sam se na taj neugodan osećaj bola, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali sam sve bolje i bolje. Nadam se da ću biti na raspolaganju šefu, a on će da odluči hoću li ću igrati – izjavio je Grujić za ‘Novosti’.
DOBRE VESTI ZA ‘GROFA’: Zvezda mnogo jača pred ‘večiti’ derbi
O Partizanu ima samo reči hvale.
Partizan je od prethodnog duela mnogo podigao formu. Usvojili su filozofiju Ivana Tomića, igraju brz i napadački fudbal. Očekujem otvoren meč, samo što mi ne smemo da uđemo opuštenije kao u nekim prolećnim mečevima jer mogu da nas kazne.
SVE JE POZNATO: ‘Večiti’ derbi na startu plej-ofa, razlika je sada znatno manja
Dosta pažnje je privukla reakcija Liverpula na njegovu povredu, čak se moglo čuti i da je Liverpul vrlo ljut na Crvenu zvezdu, ali je Marko Grujić objasnio o čemu se zapravo radilo.
– Nisu bili ljuti, kako se pisalo. Oni su od prvog dana samo bili brižni, interesovali se o povredi, zvali su svakodnevno, slali poruke, predlagali da i oni dođu ili da ja čak odem u Liverpul. Međutim, ide derbi, izgubio bih mnogo da sam otišao u Englesku. Videćemo, nadam se da će sve biti u redu – nada se Zvezdina ‘osmica’.
DEFINITIVNA ODLUKA: Poznat termin za ‘večiti’ derbi, ponovo bez Mažića na centru
Subotnji derbi protiv ljutog rivala biće za njega poslednji u dresu crveno-belih, bar kada se radi o ovom mandatu u Ljutice Bogdana.
– I idealno bi bilo da ga zaokružim golom i titulom. Polako se atmosfera diže pred meč, volim taj osećaj. Nije lako namestiti glavu na plus 30, kad si toliko dominantan, ali derbi je nešto posebno, sve prognoze padaju vodu i bitno je samo pobediti – zaključio je Grujić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Grujić spreman za vječiti derbi

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2016

Osmijeh se pojavio na licu Marka Grujića: prvi put poslije mjesec dana jer je u ponedjeljak odradio kompletan trening sa ostatkom ekipe Crvene zvezde. Reprezentativac Srbije priznaje da još osjeća neko pulsiranje živca u spoju gluteusa i zadnje lože lijeve noge, nadajući se da će do derbija biti...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.