Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić spreman za vječiti derbi

Osmijeh se pojavio na licu Marka Grujića: prvi put poslije mjesec dana jer je u ponedjeljak odradio kompletan trening sa ostatkom ekipe Crvene zvezde. Reprezentativac Srbije priznaje da još osjeća neko pulsiranje živca u spoju gluteusa i zadnje lože lijeve noge, nadajući se da će do derbija biti 100 odsto "fit" da se stavi na raspolaganje treneru Miodragu Božoviću.

"Zadovoljan sam, mislio sam da neću moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sve da odradim. Navikao sam se na taj neugodan osećaj bola, ali sam sve bolje i bolje. Nadam se da ću biti na raspolaganju šefu, a on će da odluči hoću li ću igrati", jasan je Grujić, dodajući da će zbog izgubljene snage trenirati intenzivnije do subote.

Priznaje mladi vezista da je uzrok dužoj pauzi i prevelika želja za igranjem u reprezentaciji i preforsiranim povratkom na teren. U Liverpulu su bili zabrinuti, ali samo zato što se oporavak odužio.

"Nisu bili ljuti, kako se pisalo. Oni su od prvog dana samo bili brižni, interesovali se o povredi, zvali su svakodnevno, slali poruke, predlagali da i oni dođu ili da ja čak odem u Liverpul. Međutim, ide derbi, izgubio bih mnogo da sam otišao u Englesku. Videćemo, nadam se da će sve biti u redu", kaže on.

Iako žali što naredni meč ne može matematički da obezbijedi titulu, Marko "gori" od želje da zaigra jer će mu to, za sada, biti posljednji "vječiti".

"I idealno bi bilo da ga zaokružim golom i titulom. Polako se atmosfera diže pred meč, volim taj osećaj. Nije lako namestiti glavu na plus 30, kad si toliko dominantan, ali derbi je nešto posebno, sve prognoze padaju vodu i bitno je samo pobediti", zaključio je Grujić, dodajući da je je Zvezda individualno daleko najjači tim u zemlji.

(NN/novosti.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.