GROBARI, SEĆATE LI SE OVOG IGRAČA: Dve godine nije imao klub! Sada je POTPISAO za malo poznatu ekipu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 19:06

GROBARI, SEĆATE LI SE OVOG IGRAČA: Dve godine nije imao klub! Sada je POTPISAO za malo poznatu ekipu!

Ugovorio transfer.

Bivši fudbaler Partizana Alen Stevanović vraća se fudbalu, posle dvogodišnje pauze.

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Bugarski mediji preneli su informaciju da je Stevanović odigrao 15 minuta za Carsko Selo u prijateljskom meču sa Pirinom iz Blagoevgrada i da je blizu potpisivanja ugovora sa ovim klubom.

Biće ovo drugi Stevanovićev pokušaj da zaigra za klub u Bugarskoj, jer je pre četiri godine bio blizu dogovora sa Levskim iz Sofije, ali nije prošao lekarski pregled.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je bez angažmana od leta 2019. godine, kada je napustio Vislu iz Ploka, a u karijeri je igrao za obrenovački Radnički, Inter, Torino, Toronto, Palermo, Bari, Speciju, Partizan i japanski Šonan Belmare.

U nacionalnom timu upisao je tri meča, a debi među Orlovima imao je 2012. godine kod tadašnjeg selektora Siniše Mihajlovića, koji sada predvodi Bolonju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.