Popusti na energente, ko sve ostvaruje pravo? (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 12:06

Popusti na energente, ko sve ostvaruje pravo? (AUDIO)

Sa završetkom grejne sezone prestali su popusti na štednju struje, ali se nastavljaju pojedine energetske povlastice. Na koje popuste građani sada mogu računati i ko ima pravo na njih?
Za domaćinstva do kraja godine nema povećanja cena ni struje, ni gasa - i to je dobra vest za građane, kaže ministarka za energetiku Dubravka Đedović Handanović. Od maja niže cene energenata plaćaju privrednici, što bi, kako ministarka očekuje, trebalo da utiče i na cene usluga i proizvoda. Podseća da su popusti koje su građani mogli da ostvare racionalnom potrošnjom za vreme grejne sezone - završeni.
Za najugroženije se nastavljaju popusti, kaže ministarka i navodi da je uvedena novina za građane koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.