Fudbaleri Zvezde jači od korone, oporavljena još dvojica!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 10:05

Fudbaleri Zvezde jači od korone, oporavljena još dvojica!

Lepe vesti iz Ljutice Bogdana.

Još odličnih vesti kada je u pitanju koronavirus u Crvenoj zvezdi.

Klub je danas potvrdio da su od virusa oporavljeni i Njegoš Petrović i Marko Konatar.

Njihovi testovi pokazali su negativan rezultat, pa će uskoro moći da se stave na raspolaganje šegu struke Dejanu Stankoviću.

Prethodno su se oporavili Marko Gobeljić i Branko Jovičić, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se isti ishod uskoro očekuje i kada su u pitanju Branko Jovičić i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Nove pobede naših šampiona. Njegoš Petrović i Marko Konatar više nisu pozitivni na korona virus. 💪🏻

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/p2nCSX1Lot

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 3, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Još dve pobede nad koronavirusom na "Marakani"

Izvor: B92, 03.Jul.2020

Fudbaleri Crvene zvezde Njegoš Petrović i Marko Konatara više nisu pozitivni na koronavirus...Njihov klub je objavio da su oni pobedili kovid-19, nakon što su isto uradili Marko Gobeljić i Branko Jovičić...Dušan Jovančić se takođe testirao, ali još uvek čeka na rezultate...Podsetimo, Gobeljić,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.