Fudbaler Tventea potpuno poludeo! (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 28.Feb.2011, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Tventea potpuno poludeo! (VIDEO)

Defanzivac šampiona Holandije Daglas potpuno je poludeo nakon što je možda prestrogo isključen na utakmici protiv AZ Alkmara. Naime, nakon jednog oštrog starta fudbalera iz Alkmara, Daglas je pokušao da udari protivnika laktom, ali na usporenom snimku se vidi da to nije učinio. Bez obzira, sudija je primetio nameru i pokazao mu direktan crveni karton. Onda je Daglas izgubio kompas, prvo je krenuo glavnom na sudiju, a zatim je jednim udarcem nakoutirao još jednog domaćeg fudbalera. Saigrači >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << i osoblje su ga jedva smirili da ne napravi još koji incident.
Možda nije zaslužio crveni karton, ali ovakvo ponašanje je neprihvatljivo. Očekuje ga sigurno nekoliko utakmica suspenzije.

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.