Daglasu iz Tventea šest utakmica

Izvor: B92, 28.Feb.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daglasu iz Tventea šest utakmica

Fudbaler Tventea Tekseira Daglas suspendovan je na šest mečeva zbog udaranja protivničkog igrača u meču sa AZ Alkmarom, saopštio je Fudbalski savez Holandije.

Daglas je isključen u 43. minutu utakmice pošto je prvo udario Pontusa Vernbluma, a potom odgurnuo sudiju Ruda Bosena.

Čelnici Tventea po završetku meča objavili su da je 23-godišnji Brazilac suspendovan od strane kluba na pet utakmica, a u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekli da se neće žaliti na odluku KNVB koja je još drastičnija.

"Emocije su sastavni deo igre, ali Daglasov potez je neprihvatljiv", rekao je predsednik Tventea Jup Munsterman za klupski sajt.

Tvente je juče kao gost poražen od AZ Alkmara sa 2:1 i trenutno zauzima drugo mesto u holandskom prvenstvu sa tri boda manje od vodećeg PSV Ajndhovena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan spreman za početak prvenstva

Izvor: Beta, 28.Feb.2011

BEOGRAD, 28. februara 2011. (Beta) - Fudbaler Partizana Stefan Babović ocenio je u ponedeljak da je njegova ekipa potpuno spremna za nastavak takmičenja u Super ligi Srbije, ali da bi za igru crno-belih bilo bolje da se stabilizuju vremenski uslovi..."Mi smo sada u top formi i odgovaralo bi nam...

Nastavak na Beta...

ŠEST MEČEVA KAZNE TVENTEOVOM KAVGADŽIJI DAGLASU

Izvor: Kurir, 28.Feb.2011

AMSTERDAM - Odbrambeni fudbaler Tventea Tekseira Daglas suspendovan je na šest mečeva zbog udaranja protivničkog igrača u meču sa AZ Alkmarom, saopštio je..danas Fudbalski savez Holandije (KNVB)...Daglas je isključen u 43. minutu utakmice pošto je prvo udario Pontusa Vernbluma,..a potom odgurnuo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.