Fris i Franjković probijaju led na šampionatu sveta u rvanju

Izvor: Blic, 21.Sep.2013, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fris i Franjković "probijaju led" na šampionatu sveta u rvanju

Rvačka reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Budimpešti nastupiće sa četiri takmičara, a prvi na strunjaču izlaze Kristijan Fris i Dejan Franjković.

Protivnik Frisa u kategoriji do 60 kilograma u prvom kolu biće predstavnik Paname, a u drugom će najverovatnije morati da se sastane sa aktuelni prvakom Evrope Ivom Angelovim iz Bugarske.

Franjković (do 96 kilograma) se u prvom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bori sa rezentativcom Jordana, dok će se u drugom sastati sa boljim iz duela Rumunija - Jordan.

U nedelju na strunjaču izlaze Aleksandar Maksimović i Viktor Nemeš koji će sutra popodne, posle merenja saznati protivnike u prvom kolu.

"Momci su vredno trenirali. Radili smo dugo, sa dosta sparing partnera i sada je red da pokažu šta znaju. Obojica su iskusni rvači i nadam se najboljem. Fris ima lakog protivnika u prvom kolu, u drugom će se sastati sa Angelovim. Videćemo šta će biti mada smatram da je Fris kvalitetniji rvač od Bugarina i mislim da može da ga pobedi. Franjković je bio povređen, to je sanirano i sada je spreman da se upusti u borbu", rekao je selektor srpskog tima Bojan Mijatov.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fris i Franjković "probijaju led" na šampionatu sveta u rvanju

Izvor: Dzungla.org, 21.Sep.2013

Rvačka reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Budimpešti nastupiće sa četiri takmičara, a prvi na strunjaču izlaze Kristijan Fris i Dejan Franjković.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.