Francuzi deportuju ruske huligane

Izvor: B92, 14.Jun.2016, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi deportuju ruske huligane

Grupa fudbalskih navijača Rusije biće izbačena iz Francuske posle nereda na prvenstvu Evrope i gradu Marseju, saopštili su tamošnje vlasti.

Francuske vlasti zaustavile su danas organizvanu grupu ruskih navijača na ulazu u Lil, koji su krenuli na utakmicu protiv Slovačke.

Proverava se identitet 50 huligana, a neki od njih su već izbačeni i nalaze se u prihvatnom centru na francuskoj granici, javlja agencija AFP.

Ruski i engleski huligani potukli su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se i izazvali nerede u marseljskoj Staroj luci, zbog čega je francuska policija morala da koristi suzavac kako bi rasterala izgrednike.

Nasilje je nastavljeno na stadionu, uhapšeno je ukupno 20 ljudi, dok je tokom nereda 35 povređeno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.