Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuske vlasti izbacuju ruske huligane iz zemlje

PARIZ - Grupa fudbalskih navijača Rusije biće izbačena iz Francuske poslije nereda na prvenstvu Evrope i gradu Marseju, saopštili su danas tamošnje vlasti.

Francuske vlasti zaustavile su danas organizvanu grupu ruskih navijača na ulazu u Lil, koji su krenuli na utakmicu protiv Slovačke.

Provjerava se identitet 50 huligana, a neki od njih su već izbačeni i nalaze se u prihvatnom centru na francuskoj granici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << javlja agencija AFP.

Ruski i engleski huligani potukli su se i izazvali nerede u marseljskoj Staroj luci, zbog čega je francuska policija morala da koristi suzavac kako bi rastjerala izgrednike.

Nasilje je nastavljeno na stadionu, uhapšeno je ukupno 20 ljudi, dok je tokom nereda 35 povrijeđeno.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP: Ruse izbacuju iz Francuske!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2016

Grupa fudbalskih navijača Rusije biće izbačena iz Francuske posle nereda na Evropskom prvenstvu i u gradu Marseju, saopštile su danas tamošnje vlasti...Oni su danas na ulazu u Lil zaustavili organizovanu grupu ruskih navijača, koja je krenula na utakmicu protiv Slovačke. Proverava se identitet...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.