Finale Dejvis kupa počinje duelom Čilića i Delbonisa

Izvor: RTS, 24.Nov.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale Dejvis kupa počinje duelom Čilića i Delbonisa

Finale Dejvis kupa između tenisera Hrvatske i Argentine počeće duelom Marina Čilića i Federika Delbonisa, odlučeno je danas žrebom u Zagrebu. Finalne borbe su na programu od petka do nedelje u Zagrebačkoj areni.

Čilić i Delbonis će svoj meč početi u 14.00, a nakon njih na teren će izaći Ivo Karlović i Huan Martin del Porto, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prenosi Hina.
U subotu od 15.00 je na programu meč dublova. Za reprezentaciju Hrvatske su prijavljeni Ivan Dodig i Franko Škugor, a za Argentinu Leonardo Majer i Gvido Pelja.
Poslednjeg dana finala, u nedelju od 14.00 igraće Čilić i Del Potro, a nakon njih u mogućem odlučujućem petom meču snage će odmeriti Karlović i Delbonis.
Selektor Dejvis kup reprezentacije Hrvatske Željko Krajan odlučio je danas da promeni sastav tima pa će u finalu tog takmičanja protiv Argentine umesto Borne Ćorića igrati Franko Škugor.
Za Argentinu su prijavljeni Huan Martin del Potro, Federiko Delbonis, Gvido Pelja i Leonardo Majer.
Hrvatska je Dejvis kup osvojila 2005. godine u svom jedinom dosadašnjem nastupu u finalu, dok je Argentina do sada četiri puta igrala u finalu (1981, 2006, 2008. i 2011) i sva je četiri puta gubila.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Finale Dejvis kupa počinje duelom Čilića i Delbonisa

Izvor: Beta, 24.Nov.2016

Finale Dejvis kupa izmedju tenisera Hrvatske i Argentine počeće duelom Marina Čilića i Federika Delbonisa, odlučeno je danas žrebom u Zagrebu.Finale Dejvis kupa je na programu od petka do nedelje u Zagrebačkoj areni.Čilić i Delbonis će svoj meč početi u 14.00, a nakon njih na teren će izaći...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.