Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2021, 15:23

Feliksu progledano kroz prste, dobio samo dve utakmice kazne

Pretilo mu 12 mečeva

Crveni karton koji je Žoao Feliks dobio na meču sa Bilbaom, a još više nesportsko ponašanje prema sudiji nakon toga pretili su da mladog Portugalca na duže vreme odvoje od terena.

Španski mediji su pisali da po pravilnicima Disciplinske komisije Feliksu preti kazna do 12 utakmica suspenzije, a mesec dana minimum, međutim, izgleda da i tamo mogu da prorade neke veze, gledanja kroz prste, olakšavajuće okolnosti...
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Konačna odluka disciplinaca, koji su ekspresno presudili, glasi da će Žoao Feliks morati da odmara samo dve utakmice. Jednu je dobio zbog crvenog kartona, a drugu zbog ponašanja na putu ka svlačionici posle isključenja.

Sudija Hil Manzano je opisao da je Feliks prvi žuti karton dobio zbog nesmotrenog starta na protivničkog igrača, a drugi zbog pretećeg ponašanja i upiranja prsta u glavnog sudiju uz povike da je lud.

Arbitri u Španiji su potpuno stali uz kolegu u ovom slučaju, a nekadašnji slavni arbitar iz te zemlje Ituralde Gonzales je dodao da je trebalo da Hil Manzano pokaže direktan crveni karton fudbaleru Atletiko Madrida.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.