Fekir izveo Mesija i napravio haos na terenu i na tribinama! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2017, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fekir izveo "Mesija" i napravio haos na terenu i na tribinama! (video)

U okviru 12. kola Lige 1, Sent Etjen je ugostio ljutog rivala, ekipu Liona, a najbolji igrač gostiju izazvao je opšti haos.

Bližio se kraj susretu na "Žofri Žišardu", gosti su vodili sa 0:4, sve je bilo jasno, a onda je Nabil Fekir u 85. minutu povisio na 0:5.

To ofanzivcu Liona nije bilo dovoljno, pa je rešio da se naruga protivničkim navijačima, skinuo je dres i pokazao im svoje ime, kao što je to Leo Mesi svojevremeno uradio u španskom "El Klasiku", a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je nastao haos.

Besni navijači su preplavili teren, sudija je morao da prekine meč.

U nastavku pogledajte najpre gol Fekira i njegovu proslavu koja je izazvala gnev u navijačima Sent Etjena, a odmah ispod i šta je bila posledica nepromišljenog poteza ponajboljeg igrača Olimpik Liona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos u derbiju Francuske: Fekir glumio Mesija, navijači Sent Etjena provalili u teren! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Nov.2017

Posle gola u 84.minutu i nemilih scena meč prekinut, pa ipak priveden kraju. Lion ubedljiv - 5:0..Moglo je večeras da se priča o još jednoj vanserijskoj partiji Liona i Fekira, o petici koju su aktivirali na neprijateljskoj teritoriji u Sent Etjenu...Moglo je, ali - neće. Jedan od derbija Francuske...

Nastavak na MozzartSport.com...

Skinuo dres, izazvao HAOS na utakmici (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Nov.2017

Fudbaler Liona Nabil Fekir posle gola koji je dao Sent Etjenu skinuo dres i pokazivao ga navijačima protivničkog tima. To je izazvalo njihovu reakciju. Pogledajte!..Foto: AP Photo/Laurent Cipriani..Jedan nepromišljen gest može da izazove haos, neželjenu lavinu, nekada, nažalost, sa teškim posledicama...Takvim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.