Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2020, 22:40

FOTO: Jovičić zaplakao, Zvezda mu poželela sreću u nastavku karijere

Poslednji meč Zvezdinog pitbula u crveno-belom

Najavili smo da je Ural ponudio 300.000 evra za Branka Jovićića koju će čelnici srpskog šampiona prihvatiti, a to se po svemu sudeći i dogodilo jer je Jovičić bio u suzama posle pobede nad Spartakom, a Crvena zvezda mu je poželela sreću u daljoj karijeri na društvenim mrežama.

Jovičiću je teško palo što mora da napusti Crvenu zvezdu. I nije krio suze posle kraja utakmice sa Spartakom.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srce kao kuća! Branko Jovičić nije mogao da sakrije emocije nakon poslednjeg zvižduka. Hrabri momak iz Raške večeras je odigrao verovatno poslednju utakmicu u desu Crvene zvezde. Lave, hvala na svemu i srećno u nastavku karijere!", napisala je Crvena zvezda na svom Instagram profilu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prema saznanjima našeg portala Ural je spremio više nego povoljan ugovor za Branka Jovičića. Popularni Bakula bi u Rusiji trebalo da zarađuje preko 400.000 evra po sezoni, što je značajno više od onoga što je imao na Marakani (300.000 evra). Podsetimo, Crvena zvezda je prošlog leta imala ponudu francuskog Nima tešku 1.000.000 evra za svog "pitbula", ali se Jovičić nesrećno povredio protiv Helsinkija na stadionu Rajko Mitić, pa je posao propao. Crvena zvezda je trenutno prebukirana na poziciji zadnjeg veznog, a Dejan Stanković se na tom mestu opredelio za Sekua Sanoga i mladog Njegoša Petrovića.

Evo kako je izgledalo sve posle današnjeg meča između Zvezde i Spartaka. I kako je Zvezda poželela sreću popularnom Bakuli.

❗️SRCE KAO KUĆA❗️ Branko Jovičić nije mogao da sakrije emocije nakon poslednjeg zvižduka. Hrabri momak iz Raške večeras je odigrao verovatno poslednju utakmicu u dresu Crvene zvezde. ???????? Lave, hvala na svemu i srećno u nastavku karijere! ????⚪️???????? #crvenazvezdafk #fkcz #czv #zvezda #zvezdajezivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Aug 14, 2020 at 1:19pm PDT

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.