FMP slavio protiv Partizana, poznati parovi plej-ofa

Izvor: RTS, 16.Mar.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP slavio protiv Partizana, poznati parovi plej-ofa

Košarkaši Partizana poraženi su u Železniku od ekipe FMP-a sa 73:72 u poslednjem kolu regularnog dela ABA lige. U polufinalu plej-ofa, crno-beli sastaće se sa Crvenom zvezdom, dok Budućnost i Cedevita čine drugi par.
U veoma zanimljivom i neizvesnom meču u Železniku, slavila je domaća ekipa.

FMP je imao prednost u većem delu meča, prednost je iznosila i devet poena, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan uspeo da se vrati u meč i povede u poslednjem minutu.
Pejdž je pogodio trojku za 72:71 za Partizan 30 sekundi pre kraja meča, ali je u narednom napadu Rit položivši preko Lendejla vratio prednost domaćinu. 
Crno-beli su imali dve šanse za novi preokret, u prvoj su izgubili loptu, a potom nakon što su se odbranili, Pejdž je promašio šut za pobedu, pa je FMP upisao pobedu.
Najefikasniji u domaćoj ekipi bili su Rit sa 16 i Uskoković sa 15, dok su se u Partizanu istakli Lendejl sa 14 i Pejdž sa 13 postignutih poena.
Partizan je porazom i definitivno zauzeo četvrto mesto na tabeli, pa će u plej-ofu igrati protiv Crvene zvezde. 
FMP je upisao desetu pobedu i nalazi se na petom mestu na tabeli. 
Polufinale plej-ofa igra se na dve pobede, a u prvom meču domaća ekipa biće Crvena zvezda. 
Drugi polufinalni par čine Budućnost i Cedevita. 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.