Burno u Železniku, Gagića NIKADA nismo videli OVAKO BESNOG!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burno u Železniku, Gagića NIKADA nismo videli OVAKO BESNOG!

Naizgled mirna utakmica, pretvorila se u nešto sasvim drugo u finišu prvog poluvremena.

U poslednjem kolu ligaškog dela sezone ABA lige, u Železniku su se večeras sastale ekipe FMP-a i Partizana.

Posle prvog poluvremena, rezultat je 45-39 za ''Pantere''.

Ekipe su se smenjivale u vođstvu tokom 20 minuta igre, mada je FMP duže imao blagu prednist, ali na dva i po minuta pre kraja poluvremena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pri rezultatu 39:37 za domaće, sama igra je pala u drugi plan.

Iznenada je došlo do žestokog sukoba Đorđa Gagića i Aleksandra Bursaća, a centar Partizana je bio toliko isprovociran nečim da su ga četvorica-petorica igrača jedva zadržali da ne napravi nešto još gore.

Čak i tada, kada su ga saigrači zaustavili, Gagić nije mogao da se smiri, u jednom trenutku je počeo da grize dres... Epilog svega bila su isključenja i za Gagića i za Bursaća koji je posle incidenta otišao kod Nebojše Čovića, a prvi čovek Zvezde je uspeo da ga smiri.

A koliko je Gagić bio besan, najbolje govori i to što je sa njim u svlačionicu morao da krene i sportski direktor Nikola Lončar, kako ne bi opet ''planuo''. Srećom, uzdržao se, iako je bilo nekih dobacivanja iz gledališta ka njemu.

Kada su u pitanju najbolji strelci u prvom poluvremenu, Jeremić predvodi FMP sa 13, a Lendejl je najefikasniji u Partizanu sa 10 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.