FINALE - Španci u Budimpešti noćna mora i za Srbe i za Hrvate!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FINALE - Španci u Budimpešti noćna mora i za Srbe i za Hrvate!

Njihovi rezultati nisu slučajnost, sve su bolji.

Dobili smo prvog finalistu Evropskog prvenstva u Budimpešti!

To je selekcija Španije, koja je posle pobede na peterce u četvrtfinalu nad Srbijom, danas savladala i Hrvatsku u polufinalu, rezultatom 9:8!

Hrvati su bolje započeli ovaj meč, zahvaljujući sjajnom Bijaču na golu, vodili su sa 1:0 posle prve četvrtine, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u drugoj su se Španci raspucali i ta prednost Hrvata je anulirana.

Rezultatom 4:4 ušlo se u treću četvrtinu, na njenom kraju rezultat je bio 6:6, a u poslednjoj su Hrvati konstantno jurili gol prednosti Španaca, par puta im je uspelo da izjednače, ali Munariz je sve rešio u poslednjem minutu.

On je bio i najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa tri pogotka, a na drugoj strani Luka Bukić se istakao sa dva gola.

Podsetimo, Španci su i letos na Svetskom prvenstvu bili bolji od Hrvatske, takođe u polufinalu, kada su slavili rezultatom 6:5.

Drugog finalistu saznaćemo posle drugog polufinala, između Mađarske i Crne Gore. Njihov duel počinje u 19 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SPEKTAKL - Hrvati posle maratonske igre nerava prošli u finale!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020

Na kraju, presudila odbrana Šega i pogodak Željka Muse u poslednjim sekundama...Prvi finalista Evropskog prvenstva za rukometaše je selekcija Hrvatske, koja je večeras u spektakularnom polufinalu u Stokholmu savladala Norvešku posle ukupno 80 minuta igre, odnosno posle dva ''para'' produžetaka...U...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.