Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2016, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FENOMENALNO: Pogledajte kako su Grobari dočekali kapitena koji večeras piše istoriju (VIDEO)

Večeras se Saša Ilić izjednačio po broju utakmica u crno-belom dresu sa legendarnim Momčilom Vukotićem, a Grobari su to znali da pozdrave.

Za Saleta Ilića je napravljen špalir uz gromoglasnu pesmu sa tribina. Potom je dodanašnji rekorder Momčilo Vukotić uručio kapitenu trofej u obliku kopačke. Saša Ilić je na teren ušao u pratnji svoje dece…
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
The post FENOMENALNO: Pogledajte kako su Grobari dočekali kapitena koji večeras piše istoriju (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Grobari i Paokare zapalili Jug, a onda je iz užarene tribine zagrmela pesma za Saleta Ilića (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Okt.2016

Foto: Telegraf..Printskrin: Youtube/PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ..Saša Ilić je na prijateljskoj utakmici protiv PAOK-a odigrao 791. utakmicu u dresu Partizana i tako ušao u istoriju kluba iz Humske, pošto se izjednačio sa legendarnim Momčilom Vukotićem na večnoj listi...Ceo spektakl bio je u znaku...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.