FEJSA POTPISAO: Poznati svi detalji ugovora, evo koji će broj nositi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2022, 12:55

FEJSA POTPISAO: Poznati svi detalji ugovora, evo koji će broj nositi (FOTO)

Povratak u Humsku.

Ljubomir Fejsa se vratio u Partizan. Crno-beli su  tragaali za zamenom za Aleksandra Šćekića, pominjali su se mnogi, najčešće Srđan Mijailović, a na kraju je izbor pao na nekadašnjeg ljubimca navijača.

Biviš reprezentativac Srbije potpisao je ugovor na godinu i po dana, a već danas će se priključiti svojim novim saigračima u Antaliji na pripremama.

EKSKLUZIVNO!!!!

🖊 Ljubomir Fejsa je potpisao ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa FK Partizan na godinu i po dana!

▪️ Danas će se pridružiti ekipi Aleksandra Stanojevića na pripremama u Beleku! pic.twitter.com/WHuXS6Qwbn

— FK Partizan (@FKPartizanBG) January 27, 2022

 - Izuzetno smo zadovoljni što je Ljubomir Fejsa prihvatio poziv iz Partizana, odnosno poziv da se vrati svojoj kući posle toliko godina u inostranstvu. Nije bilo lako angažovati ga, jer se radi o igraču sa izuzetnom karijerom, trofejnom šampionu, koji je postizao uspehe gde god da je igrao. Posao nam je oteževala i činjenica da je slobodan na tržištu i da nismo jedini klub koji mu je poslao zvaničnu ponudu, ali je naš stručni štab insistirao da baš on bude taj koga ćemo dovesti, jer se po svim parametrima uklapao u želje trenera Aleksadra Stanojevića. Učinili smo sve da ga vratimo njegovoj kući, imali i veliko razumevanje samog igrača čija je velika želja, i pored mnogo unosnijih ponuda drugih kluova, takođe bila od velike važnosti. Verujemo da će Fejsa svojim izuzetnim kvalitetom, iskustvom i profesionalizmom značajno doprineti u dometima i ciljevima tima, pre svega osvajaju šampionske titule i važnim mečevima u Ligi konferecija - rekao je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

Fejsa je uzeo dres sa brojem 15.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.