Evroliga pokrenula disciplinski postupak protiv Pešića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga pokrenula disciplinski postupak protiv Pešića

Evroliga pokrenula je danas disciplinski postupak protiv trenera košarkaša Barselone Svetislava Pešić zbog žestokih izjava o Udruženju evroligaških igrača, prenosi portal Jurohups.

Pešić je na konferenciji u Beogradu posle pobede protiv Crvene zvezde za prvog čovek tog tela Boštjana Nahbara rekao da "nije normalan", jer je nedavno najavio da će biti usvojena nova pravila po kojima ce pripreme za sledeću sezonu morati da počnu 24. avgusta.

"On >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije normalan... On ne zna da smo mi u Evropi, da nismo u NBA. Mi praktično preuzimamo formu iz NBA koja nije dobra. Zamislite da počnemo da treniramo 24. avgusta, a Superkup je 21. avgusta. Sezona počinje poslednje nedelje septembra, a on kažže da bi četiri nedelje treniranja bilo dovoljno za sezonu koja traje deset meseci. Taj čovek je nenormalan", rekao je Pešić sinoć u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.