Svetislav Pešić: Taj čovek je nenormalan!

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetislav Pešić: Taj čovek je nenormalan!

Trener Barselone Svetislav Pešić je žestokim rečima govorio o odlukama Asocijacije evroligaških igrača.

Prvi čovek tog tela, nekadašnji košarkaš Boštjan Nahbar je nedavno najavio da će biti usvojena nova pravila po kojima će pripreme za sledeću sezonu morati da počnu 24. avgusta.

"On nije normalan... On ne zna da smo mi u Evropi, da nismo u NBA. Mi praktično preuzimamo formu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NBA koja nije dobra. Zamislite da počnemo da treniramo 24. avgusta, a Superkup je 21. avgusta. Sezona počinje poslednje nedelje septembra, a on kaže da bi četiri nedelje treniranja bilo dovoljno za sezonu koja traje deset meseci. Taj čovek je nenormalan", naveo je Pešić.

On je istakao da njegovom timu nedostaju igrači na startu sezone, ali je tako i sa drugim timovima.

"Znate da se igrao Svetski kup i da su gotovo svi igrači koji su se vratili sa njega došli povređeni. Nisam ih ja povređivao, to su oni sebi uradili. Igrali su, nisu trenirali, a kada ne treniraš...", dodao je Pešić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PEŠIĆ ŽESTOKO OPLEO PO OVOM FUNKCIONERU: Taj čovek nije normalan

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019

Barselona savladala Crvenu zvezdu...Barselobna je u Beogradu savladala Crvenu zvezdu u četvrtom kolu Evrolige, a veoma zanimljivo bilo je i posle meča na konferenciji za medije na kojoj je u glavnoj ulozi bio trener Katalonaca Svetislav Pešić...Kari je čak i najmanje pričao o utakmici, a posebno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.