Evroliga: Prioritet završiti sezonu, moguća promena formata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2020, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Prioritet završiti sezonu, moguća promena formata

Bord košarkaške Evrolige na današnjoj video sednici zaključio je da je, usled pandemije korona virusa, prioritet završiti sezonu po aktuelnom formatu prateći preporuke zdravstvenih autoriteta i lokalnih vlasti.

Kako se navodi u saopštenju, takmičenja će se nastaviti u momentu kada to situacija bude dozvolila i kada budu postojali optimalni zdravstveni i sigurnosni uslovi za sve učesnike. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Prioritet je da se ova sezona 2019/2020 završi po aktuelnom formatu, što znači da se odigra regularni deo kraja, zatim plej-of i Fajnal for. To bi verovatno značilo da bi se sve završilo iza predviđenog datuma u maju, sa time što bi frekventnost utakmica bila koncentrisanija, ako je to neophodno. Isti prioritet će se odnositi i na Evrokup", naviodi se između ostalog u saopštenju.

U Evroligi gde učestvuje Crvena zvezda ostalo je da se odigra još šest kola i plej-of, dok u Evrokupu završnica od četvrtfinala, gde Partizan za rivala ima Uniks.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Evroliga održala sastanak: Zvezda i Partizan saznali odluku oko nastavku sezone u Evropi

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2020

U Evroligi gde učestvuje Crvena zvezda ostalo je da se odigra još šest kola i plej-of, dok u Evrokupu završnica od četvrtfinala, gde Partizan za rivala ima Uniks Bord košarkaške Evrolige na današnjoj video sednici zaključio je da je, usled pandemije korona virusa, prioritet...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.