Everton srušio Mojesa i Junajted, poker Suareza, pobede Arsenala i Čelzija (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Dec.2013, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Everton srušio Mojesa i Junajted, poker Suareza, pobede Arsenala i Čelzija (VIDEO)

Kakvo veče na Ostrvu! Dejvid Mojes nikad kao menadžer Evertona nije slavio na Old Trafordu, a to mu nije pošlo za rukom ni sad kad je na klupi Mančester junajteda!
(FOTO: AP)
Tim iz Liverpula je bio sjajan, znao je šta može da očekuje od bivšeg trenera, čekao svoju šansu i dočekao. Posle vrlo loše intervencije Valensije Brajan Ovijedo se odlično snašao i ispostavilo se doneo prvi trijumf Evertonu na ovom stadionu od 1992. godine!

Veče je ipak obeležio Luis Suarez. On je u pobedi svog Liverpula protiv Noriča od 5:1 postigao prva četiri gola! Urugvajac je do het-trika stigao za samo 35 minuta igre, a poker je kompletirao u 75. minutu meča.
Arsenal nastavlja sa pobedama. Tobdžije su lako izašle na kraj sa Halom, a nisu izabranici Arsena Vengera preterano zapinjali. Poveo je domaćin još u 2. minutu golom Bendtnera, a pobedu je obezbedio Ozil početkom drugog poluvremena.
Aston Vila je osvojila sva tri boda u fantastičnom meču na gostovanju Sautemptonu. Dva puta je domaćin stizao prednost tima iz Birmingema, ali je trijumf Vili doneo Delf deset minuta pre kraja.
Šta tek reći za susret Sanderlenda i Čelzija? Sedam golova, preokret, pregršt šansi i na kraju pobeda tima kojeg sa klupe predvodi Žoze Murinjo.

Domaći su poveli u 14. minutu golom Amerikanca Žozija Altidora, ali je Čelzi na poluvreme otišao sa golom viška, precizni su bili najpre Lampard, a potom i Azar.
O`Šea je izjednačio u 50. minutu, ali je potom još jednom pogodio Azar i Čelzi je ponovo vodio – 3:2. A potom je meč rešio Bardsli. Na žalost po navijače domaćih zatresao je i sopstvenu i protivničku mrežu, pa su Plavci pobedili sa 4:3.
Svonsi je napokon podsetio na igre iz prošle sezone. Velšani su razbili Njukasl, a goste su „slomili” kad su u prvom minutu nadoknade u prvom poluvremenu došli do vođstva golom Dajera.

All Goals Swansea 3-0 Newcastle (04-12-2013… by video4all
Semafor 14. kola Premijer lige:
Arsenal – Hal 2:0 (Bendtner 2, Ozil 48)
Liverpul – Norič 5:1 (Suarez 15, 29, 35, 75, Sterling 89 – Džonson 83)
Mančester junajted – Everton 0:1 (Ovijedo 86)
Sautempton – Aston Vila 2:3 (Rodrigez 48, Osvaldo 69 – Agbonlahor 15, Kozak 64, Delf 80)
Stouk – Kardif 0:0
Sanderlend – Čelzi 3:4 (Altidor 14, O` Šea 50, Bardsli 86 – Lampard 17, Azar 36, 62, Bardsli 84. autogol)
Svonsi – Njukasl 3:0 (Dajer 45+1, Debuši 66. autogol, Šelvi 81)
Fulam – Totenhem 1:2 (Dejagah 56 – Čiričes 74, Holtbi 82)
VBA – Mančester siti 2:3 (Pantilimon 85 (autogol), Aničebe 90+4 – Aguero 9, Jaja Ture 24, 74 (penal))
Utorak:
Kristal Palas – Vest Hem 1:0 (Šamak 42)

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šou Suareza protiv Noriča, Everton slavio na Old Trafordu

Izvor: Press, 04.Dec.2013

Tim Dejvida Mojesa sa kapitenom Nemanjom Vidićem u postavi, neočekivano je ostao "praznih ruku" na Old Trafordu. Susret sa Mojesovim bivšim klubom protekao je u žustroj borbi, obe ekipe imale su po nekoliko povoljnih šansi, a borbeni i motivisani gosti iskoristili su jednu za veliki trijumf.. Everton...

Nastavak na Press...

Martines iz prvog, Mojs nikada

Izvor: B92, 05.Dec.2013, 00:14

Menadžeru Evertona Robertu Martinesu pošlo je za rukom ono što Dejvidu Mojsu na klupi "Karamela" nije više od decenije...Bivši strateg Vigana slavio je sa Evertonom na Old Trafordu iz prvog pokušaja, što Škotu nije pošlo za rukom nijednom...Uz to, menadžer Junajteda je izviždan od strane domaćih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.