Entonija pritiskaju optužbe za nasilje – do daljeg ne trenira u Junajtedu

Izvor: B92, 10.Sep.2023, 21:54

Entonija "pritiskaju" optužbe za nasilje – do daljeg ne trenira u Junajtedu

Mančester junajted je, u dogovoru sa igračem Entonijem doneo odluku da Brazilac privremeno stopita sve obaveze u klubu dok ne reši privatne probleme.

Entonija bivša devojka tereti za nasilje, zbog čega je i selektor Brazila ovog fudbalera odstranio sa spiska.

Jasno je, Entoni sada ima važnija posla od igranja i treniranja – mora dokazati nevinost na sudu.

U nedelju, Mančester je obavestio igrača da do daljeg neće trenirati sa ekipom, neće trenirati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uopšte u kompleksu kluba, sve dok njegov slučaj ne dobije sudski epilog.

Osim za optužbe bivše devojke Gabriele Kavalin, Entoni je suočen i sa sličnim optužbama još dve devojke.

On je nakon povratka iz Brazila trebalo da se priključi ekipi međutim Junajted je, u dogovoru sa igračem, doneo odluku da on ne dolazi u trening kamp sve dok se njegova situacija na privatnom planu ne razreši.

"Prepoznajemo važnost zaštite svih onih koji su umešani u ovaj slučaj, kao i uticaj koji on ima na one koji prežive zlostavljanje“, saopštio je engleski klub, koji se oglasio po drugi put od kada je u javnost izašla tužba Entonijeve bivše devojke.

U toku dana, a posle dogovora sa klubom, oglasio se i Brazilac.

"Dogovorio sam se sa Mančester junajtedom da budem odsutan na određeni period kako bih se suočio sa optužbama protiv mene. Bila je to zajednička odluka da izbegnem ometanje mojih saigrača i nepotrebne kontroverze za klub. Želim da potvrdim svoju nevinost u vezi sa optužbama sa kojima sam suočen i ja ću sarađivati sa policijom da im pomognem da dođu do istine. Nestrpljiv sam da se što pre vratim igri".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.