Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.09.2023.

21:28

Entonija "pritiskaju" optužbe za nasilje – do daljeg ne trenira u Junajtedu

Mančester junajted je, u dogovoru sa igračem Entonijem doneo odluku da Brazilac privremeno stopita sve obaveze u klubu dok ne reši privatne probleme.

Izvor: B92

Autor:B92

Entonija
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Entonija bivša devojka tereti za nasilje, zbog čega je i selektor Brazila ovog fudbalera odstranio sa spiska.

Jasno je, Entoni sada ima važnija posla od igranja i treniranja – mora dokazati nevinost na sudu.

U nedelju, Mančester je obavestio igrača da do daljeg neće trenirati sa ekipom, neće trenirati uopšte u kompleksu kluba, sve dok njegov slučaj ne dobije sudski epilog.

Osim za optužbe bivše devojke Gabriele Kavalin, Entoni je suočen i sa sličnim optužbama još dve devojke.

On je nakon povratka iz Brazila trebalo da se priključi ekipi međutim Junajted je, u dogovoru sa igračem, doneo odluku da on ne dolazi u trening kamp sve dok se njegova situacija na privatnom planu ne razreši.

"Prepoznajemo važnost zaštite svih onih koji su umešani u ovaj slučaj, kao i uticaj koji on ima na one koji prežive zlostavljanje“, saopštio je engleski klub, koji se oglasio po drugi put od kada je u javnost izašla tužba Entonijeve bivše devojke.

U toku dana, a posle dogovora sa klubom, oglasio se i Brazilac.

"Dogovorio sam se sa Mančester junajtedom da budem odsutan na određeni period kako bih se suočio sa optužbama protiv mene. Bila je to zajednička odluka da izbegnem ometanje mojih saigrača i nepotrebne kontroverze za klub. Želim da potvrdim svoju nevinost u vezi sa optužbama sa kojima sam suočen i ja ću sarađivati sa policijom da im pomognem da dođu do istine. Nestrpljiv sam da se što pre vratim igri".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu